Paryžius: Prancūzija paruošė staigmeną!

Kelionė

Ir kviečia „atrasti“ subtiliąją prancūzišką kultūrą. Gali būti, kad iš šios kelionės grįšite ne tuščiomis: skrydis + 4 n. gerai vertinamame viešbutyje.

Norite gauti pasiūlymą kitomis datomis, kitam žmonių skaičiui ar maitinimui? Parašykite mums!

Organizatorius: „West Express“

Tai savarankiška kelionė, į kurios kainą įtrauktas skrydis ir viešbutis.

Prancūzija stebina visus savo stulbinančiais virtuvės šedevrais, garsiais savo subtilia receptūra ir visuomet nuostabiu paveikslu lėkštėje. Todėl, viešint Paryžiuje, būtina pasimėgauti bent keletu Prancūzijai būdingiausių kulinarinių stebuklų.

Nemėgstate svogūnų? O gal visgi pabandykite? Svogūnų sriuba iš karamelizuotų svogūnų ir jautienos sultinio tiesiog nuostabi. Net dabar kaupiasi seilės, kai galvoje iškyla vaizdas nešamo dubenio su užkepta duonele ir sūriu.

Tradicinė žuvienė jau virto patiekalu-žvaigžde. Mat valgyti ją vietiniai rekomenduoja žuvies turguje. Iš neparduotos žuvies likučių ir išdorotos žuvies dalių verdama sriuba neskamba labai patraukliai. Bet paryžiečiai ją valgo itin noriai ir su didžiausiu pasigardžiavimu. Gal dėl paslaptingosios recepto sudedamosios dalies – šafrano?

Būtina paragauti ir ne mažiau gardžių ančių kepenėlių. Virtuvės šefai pasiūlys senų ir naujų gardžiųjų paštetų skonių.

Neįsivaizduojamos Paryžiaus gatvės ir be skrudinamų kaštonų kvapo. Pradėtas pardavinėti kaip užkandis šis gardėsis labai greitai išsikovojo vietą po saule. Pakelį kaštonų ypač rekomenduojame pačiupti vaikštinėjant Monmartro rajono gatvelėmis – tai šio rajono dvasios akcentas.

O kur kruasanai? Jų nepamiršome. Juk kruasanų gimtinėje būtų tiesiog nuodėmė nesimėgauti kiekvieną kasnį lydinčiu jų traškesiu. Pusmėnulio formos sviestiniai pyragėliai būna įvairių skonių – tiek paprasti, tiek su įvairiais įdarais ar pabarstais. Tačiau prancūziškas tradicijas labiausiai atspindi kruasanas su migdolais.

Net  blynai čia turi paryžietiškos elegancijos. Lengvučiai, permatomi ir traškiais krašteliais  su gausybe saldžiųjų įdarų ar įvairiais sūriais, kiaušiniu, mėsa, jūros gėrybėmis ir pan.

Apie Prancūzijos virtuvę būtų galima kalbėti visą amžinybę. Tačiau geriau ne klausytis, o pačiam paragauti. Tad pačių geriausių atradimų!

Į KELIONĖS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:

  • skrydis oro linijomis „Wizzair“ maršrutu Vilnius–Paryžius–Vilnius;
  • rankinis orlaivio bagažas (1 keleiviui 1 vienetas);
  • 4 naktys 2* viešbutyje su pusryčiais.

JUMS GALI PRIREIKTI:

  • parkavimo Vilniaus oro uoste. Užsisakykite;
  • medicininių išlaidų, neįvykusios kelionės, kelionės jungties praradimo, bagažo draudimo. Norite užsisakyti? Rašykite mums el. p. keliones@westexpress.lt;
  • pervežimo iš Paryžiaus (BVA) oro uosto ir atgal. Norite užsisakyti?  Rašykite mums el. p. keliones@westexpress.lt.

WEST EXPRESS REKOMENDUOJAMOS EKSKURSIJOS:

Norite užsisakyti ekskursiją? Rašykite mums el. p. keliones@westexpress.lt.


PAPILDOMOS IŠLAIDOS:  draudimas, mokamai vežamas orlaivio bagažas, miestų turistiniai mokesčiai, asmeninės ir kitos nepaminėtos išlaidos.

APGYVENDINIMAS:

Paryžiuje gyvensite tokiame ar panašiame viešbutyje (Jums užsakyto viešbučio informaciją gausite po užsakymo patvirtinimo).

„Royal Mansart“ 2*



Gerai Booking.com vertinamas viešbutis  „Royal Mansart“ įsikūręs pačiame Paryžiaus centre, vos už 10 minučių kelio pėsčiomis nuo judriojo Monmartro rajono! Per 5 min. nueisite iki metro stoties, iš kurios lengvai pasieksite gražiausius Paryžiaus kampelius. Remiantis nepriklausomais atsiliepimais, šis jaukus viešbutis įvardijamas kaip viename mėgstamiausių rajonų įsikūrusi apgyvendinimo įstaiga.

Pateiktos viešbučių kambarių nuotraukos yra pavyzdinės. Konkretaus Jūsų kambario įrengimas gali būti kitoks nei nuotraukoje.

Šią ir kitas keliones galite įsigyti išsimokėtinai, pasinaudodami General Financing paslaugomis.

Sudomino kelionė? Turite klausimų? Domina kitos datos ar papildomos paslaugos?